Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Tensipleriyle AK Parti Adana İl Başkanlığına Mustafa Özkan Getirildi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Tensipleriyle AK Parti Adana İl Başkanlığına Mustafa Özkan Getirildi

AK Parti Teşkilat Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle Adana İl Başkanlığı görevine Mustafa Özkan'ın atandığı resmi olarak paylaşıldı.

Açıklamada, bugüne kadar il başkanlığı görevini yürüten Tamer Dağlı'ya teşkilata sunduğu hizmetler ve özverili çalışmaları dolayısıyla teşekkür edilirken, yeni İl Başkanı Mustafa Özkan'a görevinde başarı temennisinde bulunuldu.

AK Parti Teşkilat Başkanlığı'nın sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, "Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle Adana İl Başkanlığına Sayın Mustafa Özkan atanmıştır. Bugüne kadar göstermiş olduğu özverili çalışmalarından dolayı Tamer Dağlı'ya teşekkür ediyor, yeni görevlendirilen il başkanımıza başarılar diliyoruz." ifadelerine yer verildi.



 

Görüşlerinizi Bildirin

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.

DİĞER HABERLER